Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Κάθε Σάββατο τα ίδια




Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου .Δεν πας να διαμαρτύρεσαι εσύ , αυτοί το δικό τους σε έχουν γραμμένο και είναι αποφασισμένοι να κάνουν την δουλειά τους.

Εμπειρότατος ο κ.Μαλούτας να κάνει την δουλειά που του ανέθεσαν .

Φτάνει πια καταντήσατε αηδία .

Αγωνιστικά στο  Γιαννακοχώρι  έγινε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω στο τέλος πιο τυχερή αναδείχτηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ που κέρδισε το παιχνίδι με 3-2 . Απ’ τό ξεκίνημα του παιχνιδιού  ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ μπήκε δυνατά μα ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο 17 με τον Πατατούκα μετά από λάθος της άμυνας .Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα μας ισοφάρισε με κεφαλιά του Σύγγα .Από κεί και πέρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω


Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ μπήκε δυνατά χάνοντας 1-2πολύ καλές  ευκαιρίες ώσπου στο 55΄΄ μετά από μπαλιά του Καραμεταξά  και ενώ ο Γιάτσος βγήκε μόνος του από δεξιά ο επόπτης Μαλούτας Χ. αποσόβησε τον
κίνδυνο για την ομάδα του ΠΑΟΚ δείχνοντας οφσάιντ . Δύο λεπτά αργότερα γκολ για τον ΠΑΟΚ από εμφανή θέση οφσάιντ που δεν είδε ο Ά  βοηθός Κωστούλας από τον Κίτσα Σ. Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για τον ΑΧΙΛΛΕΑ  που ισοφάρισε στο 79΄΄ με κεφαλιά του Μπράτση .Στο 82΄΄ σε σούτ του Καραλιόπουλου αμυντικός του ΠΑΟΚ απέκρουσε με τα χέρια ο διαιτήτης Μαντάκης έκλεισε τα μάτια και έδειξε παίζετε . Και ενώ όλος ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ήταν μπροστά πιστεύοντας πως μπορεί να πάρει την νίκη στο 90΄΄ σε αντεπίθεση ο Πατατούκας έκανε το 3-2 .Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ που έδειξε χαρακτήρα πειθαρχημένης ομάδας , τα εύσημα για άλλη μια φορά στο διαιτητικό τρίο για μια ακόμα νικηφόρα επιτυχία τους απέναντι στον ΑΧΙΛΛΕΑ .      
                                                     Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Χαρατσίδης, Καραλιόπουλος, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Σύγγας, Σακελλάρης, Γιάτσος, Κακούδης.
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Μπουκλάς Γ.Α., Μπουκλάς Γ.Ε., Κίτσας Λ.Π. (85′ Μπουκλάς Ανδ.), Λαδάς, Κίτσας Ν. (58′ Κίτσας Λ.Δ.), Τζέπης, Πατατούκας, Κούκλας, Μαρτζέλος (35′ Κίτσας Σ.), Κίτσας Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα