Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιάτσος βρήκε το κλειδί και ξεκλείδωσε των Αχιλλέα



Ένα σημαντικό από άποψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Κλειδίου  όπου ο Αχιλλέας κατάφερε όχι μόνο  να κερδίσει τον τοπικό Εθνικό Κλειδίου αλλά και την  διαιτητική τριπλέτα του αγώνος η οποία για μια ακόμη φορά στάθηκε εχθρική απέναντι στην ομάδα μας. Μια τριπλέτα που επιζητούσε με κάθε τρόπο να φέρει το παιχνίδι σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα που νε μεν θα ικανοποιούσε τους γηπεδούχους αλλά θα άφηνε παραπονούμενους για ακόμη μία φορά τους φιλοξενούμενους.
Το φιλμ του αγώνος
Το πρώτο πεντάλεπτο η ομάδα του Εθνικού Κλειδίου προσπάθησε να αιφνιδιάσει  την ομάδα μας όπου σε μία φάση στο 4 μόλις λεπτό να έχει ένα σουτ στο δοκάρι της εστίας τις ομάδος μας ,από το 5 λεπτό  και μετά η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει ανώδυνα το πρώτο 5 λεπτό , να βρεί το ρυθμό του και να απαντήσει με 2 κλασικές ευκαιρίες  με τον Κακούδιη η μία μάλιστα βρήκε την οριζόντια δοκό ισοφαρίζοντας τις ευκαιρίες μέχρι εκείνη την στιγμή .Το πρώτο ημίχρονο ωστόσο τελείωσε 0-0 με 2 κλασικές ευκαιρίες της
ομάδος μας για να ανοίξει το σκορ τόσο με τον Γιάτσο στο 40 αλλά και τον Κακούδη στο 42  όπου από ευνοϊκότατες θέσεις έστειλαν την μπάλα άουτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον :Αχιλλέα έχοντας στο διάστημα από το 45΄εως και το 55΄ δύο ακόμη κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ που όμως δεν βρήκαν τον στόχο . Και ερχόμαστε στην φάση του 62΄λεπτού όπου ο Καραμεταξάς με σουτ κεραυνό 4 μέτρα έξω από την περιοχή σημειώνει γκολ που   ο κ. Γιοβανόπουλος όχι μόνο δεν μέτρησε αλλά υπέδειξε και φάουλ  εις βάρος του Αχιλλέα χωρίς να υπάρχει κάτι το επιλήψιμο (σημειωτέων  το 6 γκολ που ακυρώνουν οι διαιτητές σε βάρος του Αχιλλέα σε μόλις 5 παιχνίδια του) πάρα ταύτα ο Γιάτσος κατάφερε στο 75΄με πλασέ να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα μας . Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλους του παιχνιδιού ο κ. Γιοβανόπουλος σημείωσε προκλητικά 15 ανύπαρκτα φάουλ εις βάρος τις ομάδος μα επιτρέποντας  κατ΄ αυτό τον τρόπο τους γηπεδούχους  να  φέρουν το παιχνίδι στα ίσια , μάλιστα για να πετύχει  τον σκοπό του κράτησε και 6 λεπτά καθυστέρηση που σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν. Τελικά το παιχνίδι  παρέμεινε στο 0-1 δίνοντας μεν το δικαίωμα πανηγυρισμών στους διοικούντες και παίκτες τους Αχιλλέα , αλλά συγχρόνως τους  αφήνει για μια ακόμη φορά προβληματισμένους από τις συνεχόμενες κακές έως απαράδεκτες διαιτησίες που δεν ξέρουμε για ποιόν λόγο( μόνο υποθέσεις κάνουμε ) αντιμετωπίζουν κατ΄ αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας.  

Κάκιστη  η διαιτησία του κ. Γιοβανόπουλου με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Γιαγιτζόγλου  που για  μια ακόμη φορά ήταν προκλητική απέναντι στην ομάδα μας, το γεγονός αυτό και μόνο μας ανησυχεί πάρα πολύ για της παρατεταμένες κακές διαιτησίες που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η ομάδα μας .Τέτοιες διαιτησίες είναι σίγουρα προμελετημένες και  σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ανθρώπινα λάθη.
                                                                Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Δημητριάδης, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Νικολόπουλος, Πετικόπουλος, Κακατάτσιος, Καλυβιώτης, Πολυζόπουλος (75′ Φιρινίδης), Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης, Σύγγας, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Σακελλάρης (90+1′Σαμαράς Τ.),  Γιάτσιος, Κακούδης (88′ Ζιάννης).




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα