Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

O Αχιλλέας τα δοκάρια η Ειρηνούπολη τα γκόλ




Στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ειρηνούπολης μιας ομάδας που δαπάνησε φέτος αρκετές χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσει το σημερινό αξιόλογο ρόστερ που αποτελείτε από έμπειρούς και καλούς παίκτες πλην όμως τους διακρίνει μία απειθαρχία που μελλοντικά μπορεί να τους στοιχήσει . Ο Αχιλλέας  στο διάστημα του πρώτου δεκαπεντάλεπτου αιφνιδιάστηκε και  βρέθηκε να χάνει   με 3-0 μετά από  χατ τρικ του Έξαρχου (9΄ 10΄και 14΄λεπτό) να σημειώσουμε ότι για τα δύο γκολ του Έξαρχου παίκτες και παράγοντες του Αχιλλέα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή κ. Βρέσκα για καταφανέστατα οφσάιτ και μάλλον  έχουν δίκιο. Η ομάδα μας μετά την ανεπάντεχη αυτή τροπή
προσπάθησε με όσα ψυχικά αποθέματα του είχαν απομείνει  να βάλει την μπάλα κάτω και να το παλέψει με σκοπό την αποφυγή όπως διαφαίνονταν μέχρι εκείνη την στιγμή  μιας πολύ βαριάς ήττας,  και ως ένα σημείο μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφερε, μπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας στο 25΄λεπτό  σε 3-1 μετά το εύστοχο κτύπημα  πέναλτι του Καραμεταξά,. είχε δοκάρι  με τον Σύγγα αλλά και μία πολύ καλή ευκαιρία όταν το σούτ που επεχείρησε ο ίδιος  έδιωξε σε κόρνερ με τις άκρες τον δακτύλων του ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σειτανίδης. Και δεν έφταναν όλα αυτά ήρθε το γκόλ του Κουκουράκη στο 32΄λεπτό για να δώσει στην ομάδα μας την χαριστική βολή γράφοντας το 4-1 για τους γηπεδούχους. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με λιγότερο πάθος και από της δύο ομάδες υπήρξαν βέβαια εκατέρωθεν  κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να βρουν στόχο. Ο Αχιλλέας στάθηκε για δεύτερη φορά άτυχος όταν στο 66΄ λεπτό σουτ που εξαπέλυσε ο Μπράτσης βρήκε στην ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού της εστίας τον γηπεδούχων.

Κάκιστη η διαιτησία του  κ. Βρέσκα, με τους επίσης κάκιστους βοηθούς του κ.κ. Αργυρίου και Χαλατζιούκα. Δίκαιες η διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για τα δύο οφσάιντ γκολ του Έξαρχου που κακός μέτρησαν.  
                                Συνθέσεις
ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Τζεϊρανίδης, Τενεκετζή (64′ Σπυρίδης), Λαμπριανίδης, Κουκουράκης, Έξαρχος (67′ Παντζαρτζίδης Ν.), Σαμψωνίδης, Καρυπίδης (46′ Πέτγαζλης)
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Γιάτσιος (75′ Τσιάκος), Σαμαράς Δ., Καραλιόπουλος, Σακελλάρης, Στεργίου  (78′ Ζιάννης), Καραμεταξάς, Μπράτσης, Σύγγας, Κακούδης (68′ Σαμαράς Τ.), Πίτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα