Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ήττα με το ίδιο σκορ και με τον ίδιο τρόπο.(video το 0-1)





Για μια ακόμη φορά απέδρασε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας από το Γιαννακοχώρι με το 2πλό μάλιστα  με το ίδιο σκορ και τον ίδιο τρόπο όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε πριν 4σάρων ημερών για το πρωτάθλημα.

Ο Αχιλλέας με αρκετές ελλείψεις στην σύνθεσή του πάλεψε για κάτι το θετικό χωρίς όμως  να το καταφέρει , χάνοντας για μία ακόμη φορά στο ενενήντα από  μία αξιόλογη ομάδα όπως αυτοί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μια μικρή υπεροχή του ΠΑΟΚ όπου και ευτύχησε  να προηγηθεί στο 36΄με τον Σπύρο Κίτσα  σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ των γηπεδούχων. Ένα λεπτο πρίν του 45λεπτού ο Αχιλλέας κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια  όταν από σέντρα του Κακούδη ο Χριστόφορος Γιάτσος με πλασέ σημείωσε το 1-1 δίνοντας μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πατατούκας σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του αλλάζοντας για μια ακόμη φορά τις ισορροπίες του αγώνα. Στο 70΄ ο προπονητής τον γηπεδούχων κ. Μπράτσης θέλοντας να δώσει μια φρεσκάδα στην ομάδα του προχώρησε σε 3 αλλαγές με νεαρούς κυρίως παίχτες θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους βασικούς για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Κλειδί αυτοί οι νεαρή παίκτες κατόρθωσαν για μια ακόμη φορά να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια ,μετά απο γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Σακελλάρης  στο 77΄ δίνοντας ελπίδες στους γηπεδούχους  για κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν αυτός που πανηγύρισε έξαλα την πρόκριση του στους τέσσερις του κυπέλλου όταν στο 90+3 ο Πατατούκας μετά από ολέθριο λάθος τις άμυνας του Αχιλλέα διαμόρφωσε το τελικό 2-3 στέλνοντας την ομάδα του στους τέσσερις του κυπέλου.


Το ευχάριστο για τον Αχιλλέα ήταν ότι μετά από αρκετό διάστημα ήρθε η πολύ καλή διαιτησία του ο κ. Βρέσκα, με βοηθούς του κ.κ. Παπαδάκη και Παζαρτζικλή
Συνθέσεις
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Σακελλάρης, Μάραντης (71′ Ρώσιος), Κακούδης (75′ Μπογιατζόγλου), Σύγγας, Χαρατσίδης, Μπράτσης (62′ Ζιάννης), Γιάτσιος, Σαμαράς Τ.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Λαδάς (46′ Μπουκλάς Αν.), Κίτσας Λ.Π., Μπουκλάς Γ.Α. (33′ λ.τ. Θεοδώρου Κυρ.), Μαρτζέλος (46′ Κίτσας Μ.), Τζέπης, Κούκλας, Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Ν., Πατατούκας, Κίτσας Σ.

Η φωτογραφία είναι απο την Ιστοσελίδα  Imathia spor 

Video το 0-1 για τον ΠΑΟΚ Αλεξ. με τον Πατατούκα από εμφανή θέση οφσάιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα