Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας-Αχιλλέας Νάουσας 1-1





Θετικός κρίνεται ο βαθμός που απέσπασε η ομάδα μας στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας από την τοπική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, μια ομάδα που κατόρθωσε στο γήπεδό της να κερδίσει ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Α1 κατηγορία. Αν και η ομάδα μας ταξίδεψε με 12 μόνο παίκτες λόγο απουσίας 6 παικτών 3ον  βασικών  (Σακελλάρης-Στεργίου-Ζιάννης) και 3ον  ετοιμοπόλεμων αναπληρωματικών  (Μπογιατζόγλου-Βακαλίδη-Ρόσιο ) αλλά και τον τραυματία Χαρατσίδη που ναι μεν ακολούθησε την ομάδα ωστόσο δεν κατόρθωσε λόγο ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο να είναι στην αρχική  11 άδα  βάζοντας σε σκέψη  τον προπονητή μας Τάσο Μπράτση όσον αφορά το στήσιμο της ομάδος. Με  λύσεις ανάγκης αφού χρειάστηκε να αγωνιστή ο Γιάτσος δεξί μπακ στην θέση του  Χαρατσίδη ενώ στην θέση του επιθετικού χαφ όπου αγωνίζεται παραδοσιακά ο Γιάτσος χρησιμοποιήθηκε ο 15χρονος Τάσος Σαμαράς ο οποίος τα πήγε πολύ καλά αν εξαιρέσουμε  2 με 3 περιπτώσεις  όπου από πλεονεκτικές θέσης  δεν κατόρθωσε να τελειώσει τις φάσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Το φίλμ του αγώνα  
Με το καλημέρα ο Αγρ. Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 όταν σε προσπάθεια των αμυντικών
μας να διώξουν την μπάλα από την περιοχή μας αποδέκτης ο Κοτσογιαννίδης  όπου με σέντρα τροφοδότησε  τον Φεζουλά ο οποίος στο 8΄λεπτό με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.  
Στο 13΄λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να φέρει στα ίσια το παιχνίδι όταν ο Σύγγας πραγματοποίησε μετά από σέντρα του Καραλιόπουλου καρφωτή κεφαλιά και ενώ ο τερματοφύλακας είχε εξουδετερωθεί  αμυντικός των γηπεδούχων κατόρθωσε να διώξει την μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας του αποσοβώντας από ένα βέβαιο γκολ.
Ότι δεν κατάφερε ο Σύγγας στο 13 λεπτό το κατάφερε ο Κακούδης όταν στο 19΄αφού πέρασε διαδοχικά 2 αμυντικούς βρέθηκε στην μικρή περιοχή και με πλασέ  έγραψε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Από το σημείο αυτό και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αχιλλέας ήταν αυτός που δημιουργούσε φάσεις για γκολ , μάλιστα στο 32΄ κατόρθωσε να πετύχει  γκολ ωστόσο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιτ από των επόπτη κ. Κωστούλη  (το 7 γκολ που ακυρώνεται στους 5 τελευταίους αγώνες μας ,και αναρωτιόμαστε πόσα ακόμα θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος)
Νέα λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη .κ Κωστούλη  στο 39΄λεπτό σταμάτησε των κίνδυνο που διαγράφονταν για την εστία των γηπεδούχων μετά από επέλαση του Κακούδη.
Το σφύριγμα του κ. Μαλούτα για το Α΄ ημίχρονο  βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1
Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι η δυνάμεις των παικτών είχαν εξαντληθεί λόγο του βαρύ τερέν του γηπέδου , παίχτηκε εξίσου όμορφο ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις στις 2 εστίες όπου η ομάδα μας είχε τις πιο σημαντικές για να πάρει ακόμη και την νίκη όταν σε 3 περιπτώσεις 2 με τον Κακούδη όταν σε σουτ που επιχείρησε στο 54΄και 69΄λεπτό η μπάλα πέρασε ξυστά από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 62΄ ήταν σειρά του Νίκου Μάραντη να στείλει από πλεονεκτική θέση την μπάλα για μια ακόμη φορά ξυστά άουτ .
Στο 73΄ητάν σειρά των γηπεδούχων να χάσουν μια καλή ευκαιρία όταν σε σουτ που επεχείρησαν  ο Ηλιάδης κατόρθωσε με υπερένταση να διώξει την μπάλα σε κόρνερ αποσοβώντας τον κίνδυνο που πήγε να διαγραφεί για την εστία του.
Στο 75΄λεπτό σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν από κόντρες η μπάλα στρώθηκε  στο 15 χρόνο Τάσο Σαμαρά το ευθύβολο σουτ το οποίο επιχείρησε αν ήταν πιο δυνατό  από αυτό που έκανε θα πανηγύριζε σίγουρο  γκολ τόσο αυτός όσο και η ομάδα μας εντούτοις έδωσε  την ευκαιρία στον  τερματοφύλακα Μήτσα να κάνει το ένα βήμα παραπάνω και με υπερένταση να αποκρούσει από το  δεξί γάμα της εστίας του σε κόρνερ.
 Ο προπονητής μας Τάσος Μπράτσης θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην επίθεση  προχώρησε στην μοναδική αλλαγή που είχε αποσύροντας το Τάσο Σαμαρά  στο 84΄λεπτό τοποθετώντας  τον Χρήστο Χαρατσίδη στην φυσική του θέση αυτού του δεξί μπακ προωθώντας τον Χριστόφορο Γιάτσο στην θέση του επιθετικού χαφ ωστόσο το παιχνίδι παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο ισόπαλο 1-1
  Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Κωστούλη.
                                                               
                                                            Συνθέσεις
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Νικολαϊδης (63′ Κατσαπελίδης), Αβετίδης, Σαμψωνίδης, Ρηγόπουλος (56′ Οικονόμου Α.), Χειμωνίδης, Καρολίδης, Κοτσογιαννίδης (71′ Χάμπαλης), Φεζουλάς, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ.
Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Καραλιόπουλος, Μάραντης, Μπράτσης, Σύγγας, Καραμεταξάς, Κακούδης, Γιάτσιος, Σαμαράς Α. (84′ Χαρατσίδης), Τσιάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα