Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Και ο Άγιος φοβέρα θέλει

            Αχιλλέας Νάουσας – Άτλας Ζερβοχωρίου 3-0

 Ένα εύκολο απόγευμα νόμιζαν ότι θα περάσουν οι παίκτες του Αχιλλέα κόντρα στην αποδυναμωμένη τελευταία ομάδα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου. Έπρεπε να περάσουν 45΄λεπτά για να συνειδητοποιήσουν αφού πρώτα άκουσαν τα έξ αμάξης του προπονητή τους Τάσου Μπράτση οι παίκτες του Αχιλλέα παρ΄ ότι η υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο  ήταν ναι μέν καθολική ,όμως στο τελικό τους αποτέλεσμα ήταν ανούσιοι , φλύαροι ,και αναποτελεσματικοί . Ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν οι παίκτες μας να το έχουν καθαρίσει πολύ εύκολα από το πρώτο ημίχρονο ,το έκαναν στην κυριολεξία ντέρμπυ αγχώνοντας πρώτα τον εαυτό τους αλλά και τους παρευρισκόμενους .


Το φιλμ του αγώνα.   

Ο Αχιλλέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄ όλοι την διάρκεια του αγώνα από το 1΄μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά η φλυαρία των παικτών του
χαλούσε κάθε όμορφη ενέργεια που δημιουργούνταν στην περιοχή του αντιπάλου. Πράγματι χάθηκαν άπειρες  άχαστες ευκαιρίες που δεν θα τις έχαναν ακόμη παιδάκια ηλικίας 10 ετών, ήταν τόσες που  για να τις απαριθμήσει κάποιος θα έπρεπε να είχε  κομπιουτεράκι , μόνο ο Καραμεταξάς έχασε πάνω από 6 τέτοιες ευκαιρίες ακολούθησε ο Κακούδης με άλλες 4 κλασικές ευκαιρίες και  ακολούθησαν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η φωνές του προπονητή Τάσου Μπράτση  προς τους παίκτες του έπιασαν τόπο , στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε μεταμορφωθεί προς το καλύτερο οι φλυαρίες του πρώτου  ημιχρόνου έπαυσαν να υπάρχουν , το ανούσιο παιχνίδι μέχρι εκείνη τι στιγμή  έγινε ουσιώδης με επακόλουθο η αναποτελεσματικότητα να φέρει επιτέλους αποτέλεσμα. Το γκολ του Κακούδη στο 57΄λεπτό με σούτ μετά από μία όμορφη ομολογουμένως ενέργεια εναλλαγής τις μπάλας με τον νεαρό Τάσο Σαμαρά έδωσε το έναυσμα  για αντεπιθέσεις διαρκείας , το δεύτερο γκολ του αγώνα  σημείωσε ο Καραμεταξάς  με πλασέ στο 67΄, Η ομάδα του Ζερβοχωρίου σε ελάχιστες περιπτώσεις  κατόρθωσε να πλησιάσει την εστία του Αχιλλέα  για να απειλήσει. Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο νεοεισελθόντας Νίκος Μάραντης στο 81΄ επίσης με πλασέ  μετά από σέντρα ακριβείας του Κακούδη δείχνοντας ότι εξακολουθεί να είναι δεινός σκόρερ.

Πολύ καλοί η διαιτητική τριπλέτα (Μαρόπουλου-Γαβρά-Χρυσάνη)

                               
                                Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Καραλιόπουλος (85′ Ζιάννης), Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Σύγγας, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Κακούδης (78′ Μάραντης), Σακελλάρης, Σαμαράς Τ. (83′ Μπαξεβάνος)


Άτλας Ζερβοχωρίου : Αρτεμισιάδης, Διαμαντίδης, Γαϊτανίδης Α., Πρόιος, Ξανθόπουλος, Γαϊτανίδης Φ., Ρόκκος, Δημητρούσης Χ., Λέκκας, Παπαδόπουλος, Ισλαμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα