Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Γκολ-Ποτό-και αρκετά κοψίδια στο φιλικό μεταξύ Αχιλλέα και Ροδοχωρίου



Προσφορά του χορηγού της ομάδος: Οινοποιείου Κτήμα Φουντή Στράντζα Νάουσας, 59200, Τηλέφωνο 23320-48255, 23320-48154, info@ktimafoundi.gr     http://www.ktimafoundi.gr/the_place/naoussa.htm




 Στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Αχιλλέα Νάουσας και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου .Η πραγματικά ανοιξιάτικη ημέρα που επικρατούσε  σήμερα στην  Ημαθία έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς φίλους των δύο ομάδων και όχι μόνο να ανηφορίσουν προς το γήπεδο του Γιαννακοχωρίου με σκοπό να απολαύσουν καλό ποδόσφαιρο , γκολ αλλά και αρκετά κοψίδια συνοδείας  αρκετού κρασιού που φρόντισαν να προσφέρουν  και οι δύο διοικήσεις σε παίκτες και παρευρισκόμενους .
Το παιχνίδι μπορεί να ήταν διάρκειας 30 λεπτών το κάθε ημίχρονο ωστόσο έδωσε  την δυνατότητα και στους δύο προπονητές να παρατάξουν πέρα των  βασικών τους και παίκτες που είναι υπό δοκιμή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο που αρχίζει σε λίγες μέρες.
Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με νικητή των Αχιλλέα  με τέρματα που σημείωσαν ο Κακούδης 7΄ 19΄ 22΄ όλα με σουτ και  Πέτρου Μπράτση στο 27΄ επίσης με σουτ.
Ο Αχιλλέας παρατάχθηκε με τους Ηλιάδη-Χαρατζίδη-Μπαξεβάνο-Τσιάκο-Σαμαρά Δ. Σακελλάρη-Μπράτση-Καραμεταξά –Σαμαρά Τ.-Κακούδη–Παρθενόπουλο.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπογιατζόγλου-Σύγγας-και 3 υπό δοκιμή που δεν τους κατονομάζουμε για ευνόητους λόγους

Στο ρόλο του ρέφερι για μία ακόμη φορά  ο Βασίλης ο Χονδρός που τα πήγε για μια ακόμη φορά περίφημα και μάλιστα χωρίς επόπτες!!    
Να σημειώσουμε ότι στο τέλος του παιχνιδιού βρέθηκαν παίκτες ,προπονητές ,παράγοντες αλλά και φίλαθλοι των δύο ομάδων σε κοινά τραπέζια δοκιμάζοντας τα κοψίδια και τα κρασιά που ετοίμασαν  κατά την διάρκεια του αγώνα. από φίλους του Αχιλλέα με τους πλέων ειδικούς σε αυτά τους Κώστα Μίσκο και Τάκη Κακούδη. Ο πρόεδρος του Αχιλλέα ευχήθηκε σε όλους  παίκτες του καλές γιορτές με  υγεία τονίζοντας τους ότι θα πρέπει στον δεύτερο γύρο να μοχθήσουν περισσότερο για να καταφέρουν όσον το δυνατόν νωρίτερα να εξασφαλίσουν την παραμονή τις ομάδας στην κατηγορία που ήταν και ο αρχικός στόχος. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο χορηγός της ομάδας και οινοπαραγωγός  <<Κτήμα  Φουντή προσέφερε σε όλους από μια υπέροχη συσκευασία με εκλεκτά κρασιά του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα