Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μεγαλειώδεις εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 2-0 (φώτο)



Μεγαλειώδης  νίκη πέτυχε η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας επί του φετινού κυπελλούχο  Ημαθίας ΠΑΟΚ  με 2-0 . μία νίκη που  εξασφαλίζει κατά 99,9% ην παραμονή της ομάδος μας  στην κατηγορία,  χρειάζεται  μία ακόμη νίκη στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία

Φίλμ του Αγώνα :

Στο πρώτο 15΄  και η δύο ομάδες προσπάθησαν  να πατήσουν την μπάλα στο χόρτο μιας και ο δυνατός αέρας που επικρατούσε εκείνη την στιγμή δεν επέτρεπε  το ψηλό παιχνίδι  με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν σωστές μεταβιβάσεις.

Ωστόσο στο 22΄  η ομάδα μας κατόρθωσε με τον Νίκο Σύγγα να προηγηθεί στο σκορ όταν το σουτ που επεχείρησε  αρκετά έξω από την περιοχή και με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίκτυα του Μαρτσέλου γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το 0-1

Η γηπεδούχοι προσπάθησαν στην συνέχεια να αντιδράσουν και να  φέρουν το παιχνίδι στα ίσια όμως η πολύ καλά στημένη άμυνα μας κατόρθωσε αποτελεσματικά να μην επιτρέψει στους αντιπάλους του να πετύχουν τον σκοπό τους.

Το δεύτερο 45΄λεπτο κύλισε ακριβώς όπως το πρώτο με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει το γκολ και τον Αχιλλέα να αμύνεται με επιτυχία δημιουργώντας ταυτόχρονος ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ που είχε προωθηθεί  περισσότερο με επιθετικούς προσανατολισμούς παρά σε αμυντικούς και αυτό το πλήρωσαν με το δεύτερο γκολ του Αχιλλέα όταν στο 74΄ ο Κακούδης σε μία ταχύτατη επέλαση του κατόρθωσε να μπει στην μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα  να ανατραπεί και τον διαιτητή κ. Καραγκιοζόπουλο να υποδεικνύει χωρίς ενδοιασμό την άσπρη βούλα, το πέναλτι εκτέλεσε επιτυχώς ο Καραμεταξάς   γράφοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό.   



Η διαιτησία του κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Καραϊωσή ήταν καλή.
                                      Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μαρτσέλος, Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Π., Μπουκλάς Γ. (46′ Πατατούκας), Κούκλας (46′ Καρατάσιος), Κίτσας Ν., Χαρισούδης, Μπουκλάς Αν., Τζέπης Χ., Μαρτσέλος Γ., Κίτσας Δ.


Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Χαρατσίδης, Τσιάκος, Σύγγας, Καραλιόπουλος (64′ Δροσούνης), Γιαμαλίδης (73′ Ρώσιος), Κακούδης, Γιάτσος, Σακελλάρης (76′ Βακαλίδης)




Φωτογραφία προσφοράς απο www. embolos.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα