Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ρόλος για έναν το παιχνίδι με το Σκυλίτσι (φώτο)



Ένα παιχνίδι το οποίο τόσο ο προπονητής Τάσος Μπράτσης όσο και η διοίκηση το είχαν κατατάξει στα επικίνδυνα λόγο πολλών παραγόντων κυρίως όμως για τις απώλειες πολλών βασικών παικτών του όπως του Πέτρου Μπράτση λόγο τιμωρίας ο οποίος θα απουσιάσει σε τρείς ακόμη αγώνες, της ομάδος , του Παρθενόπουλου  ο οποίος χειρουργήθηκε πρόσφατα για ρήξη μηνίσκου μετά τον τραυματισμό που υπέστη  στο παιχνίδι με την Χαρίεσσα και θα χάση όλοι την φετινή σεζόν,  του Νίκου Σύγγα ο οποίος στρατεύτηκε πρόσφατα, του Νίκου Μάραντη ο οποίος ταλαιπωρείτε τις τελευταίες μέρες από ίωση. Παρά τις δυσκολίες αυτές οι παίκτες που κλίθηκαν να τους αντικαταστήσουν αλλά και με κάποιες αλλαγές θέσεων ορισμένων βασικών το παιχνίδι εξελίχθηκε μονόλογος για την ομάδα μας φιλοδωρώντας με 5 γκολ ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα την ομάδα του  Σκυλιτσίου.

Το φιλμ του αγώνα

Η ομάδα μας στο πρώτο 15λεπτο προσπάθησε  να αιφνιδιάσει  των αντίπαλο του με σέντρες προσπαθώντας να βρουν τον Καραμεταξά ο οποίος αναγκαστικά αγωνίστηκε ως σέντερ φορ αλλά το ψηλό παιχνίδι ευνοούσε τα ψηλά κορμιά των αντιπάλων οι οποίοι έδιωχναν την μπάλα με σχετική άνεση . Η αλλαγή τρόπου παιχνιδιού κρίνονταν επιβεβλημένη και αυτό έκανε ο προπονητής μας Τάσος Μπράτσης δίνοντας εντολές στους παίκτες του να παίζουν την μπάλα χαμηλά και να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα που διαθέτουν τόσο ο Κακούδης όσο και ο Γιάτσος η εφαρμογή του από τους παίκτες αυτού του τρόπου παιχνιδιού έφερε σύντομα τους καρπούς του φιλοδωρώντας τους αντιπάλους τους με 5 γκολ.

Ο χορός τον γκολ ξεκίνησε στο 18΄ με τον Σακελλάρη μετά από θαυμάσια εναλλαγή Καραμεταξά Γιάτσου κάτοχος ο Σακελλάρης που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Δελίογλου  γράφοντας το 1-0 για την ομάδα μας.

 Σειρά του Καραμεταξά ο οποίος διαμόρφωσε στο 24΄το σκορ σε  2-0  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι  όταν ο Δελίογλου  ανέτρεψε τον Σακελλάρη.

Το 3-0  στο 27΄με τον κορυφαίο του αγώνα Σακελλάρη ο οποίος με μία ανεπανάληπτη κούρσα πολλών μέτρων περνώντας διαδοχικά όποιον έβρισκε μπροστά του  μπήκε στην μικρή περιοχή και πλάσαρε τον Δελίογλου σημειώνοντας το 3-0 για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του.

Στο 30΄ θα μπορούσε το σκορ να αυξηθεί όταν σε εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του 
τερματοφύλακα Δελίογλου.
  
Το 4-0 σημείωσε ο Γιάτσος στο 50΄μετά από εξαίρετη κάθετη πάσα του Κακούδη
Σημαντικές  ευκαιρίες για γκολ χάθηκαν από τον Κακούδη στο 57΄και 62΄ όταν τα σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Δελίογλου.

Το σκορ έκλεισε  του επίσης  διακριθέντα σήμερα Καραλιόπουλο   όταν  στο 72΄ αφού πέρασε διαδοχικά 4 παίκτες του Σκυλιτσίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Δελίογλου ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0.

Ενώ στο 82΄σημειώθεικε η μοναδική ευκαιρία για το Σκυλίτσι όταν μετά από σουτ επιθετικού βρήκε την ρίζα τις αριστερής κάθετης δοκού του Ηλιάδη ενώ στην συνέχεια παραλήπτης ο Γυρόπουλος ο οποίος εβρισκόμενος μέσα στην περιοχή δεν κατόρθωσε με κεφαλιά να σκοράρι στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ηλιάδη.

Η διαιτησία του κ. Γιοβανόπουλου με επόπτες του κ . κ Λιόλιο και Μοσχόπουλο ήταν πολύ καλή.
                                                            
                                        Συνθέσεις

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν: Ηλιάδης, Σαμαράς Δ, Τσιάκος, Χαρατσίδης, Ζιάνης, Μπαξεβάνος, Καραλιόπουλος, (75΄Μπογιατζόγλου) Καραμεταξάς, (75΄Δροσούνης) Κακούδης, (80΄Σαμαράς Α) Γιάτσος, Σακκελάρης,

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ: Δελίογλου, Κουτσιάδης, Νούσιος ,Αραπέλης, (60΄Τάνης)Τσίλης, (85΄Μουρζίλας) Τσέκα, Μωραίτης Ανδρέου (37΄Σγούρος), Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος, Γιουρόπουλος,

 
 Συναγερμός στα καρέ των φιλοξενουμένων



Στο ημίχρονο του αγώνα όλοι οι παίκτες και ο προπονητής έσπευσαν να χαιρετίσουν τον χειρουργημένο συμπαίκτη τους Τάσο Παρθενόπουλο ο οποίος παρευρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα του.  


Ο Αντιπρόεδρος της ομάδος μας κ. Φίτος με την παρέα του που δεν άφησαν ούτε ξυλάκι από τα σουβλάκια τις καντίνας και μάλιστα εν μέσο νηστείας
Παράγοντες της διοίκησης απολαμβάνουν τον ευχάριστο ανοιξιάτικο ήλιο αρκετή ώρα πριν τον αγώνα



Ο μόνιμος σχεδόν παρατηρητής των αγώνων μας κ. Παναγιώτης Σεμερζίδης





Πάντα στο πλευρό ο άτυχος από τον τραυματισμό του παίκτης της ομάδος  Μάκης Ορδουλίδης 


Ο κορυφαίος του αγώνα Χρήστος Σακελλάρης ο οποίος διακρίνεται το τελευταίο διάστημα για την μεγάλη φόρμα που διανύει.

 

 



  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα