Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Θετικός ο βαθμός του Αχιλλέα μέσα στην έδρα της Χαρίεσσας.



Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο  όπου μάλιστα σε κάποια σημεία του είχαν μετατραπεί  λίμνες ,οι δύο ομάδες  προσπάθησαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο  να επιδείξουν τις επιθετικές τους αρετές , και η όποιες ευκαιρίες σημειώθηκαν ήταν  κυρίως από λάθη των αμυντικών. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς λιγότερο επιθετικό μιας και η δύο προπονητές θέλησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους δίνοντας ένα πιο αμυντικό γυνής  σχήμα,  παρά ταύτα ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν με κορυφαία το δοκάρι των γηπεδούχων  με τον Κατσιγιαννόπουλο στο 72΄ αλλά και για τον Αχιλλέα στο 80΄με το σουτ του Κακούδη το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ. Το μόνο μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο σοβαρός
τραυματισμός του Τάσου Παρθενόπουλου στο 60΄ ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, και η πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ομιλούν για πιθανή ρήξη μηνίσκου ωστόσο θα προβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης.


Το φιλμ του αγώνα


Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για την Χαρίεσσα στο 14΄με τον Τοπαλίδη όπου το σουτ που επιχείρησε έφυγε αρκετά μακριά από το οριζόντιο δοκάρι του Ηλιάδη.

Σειρά του Αχιλλέα  να χάση μια καλή ευκαιρία όταν στο 27΄ ο Γιάτσος δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να πλασάρει τον Λιακόπουλο.


Στο 37΄ καλή ευκαιρία για τον Αχιλλέα όταν ο Κακούδης από αριστερά προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Παρθενόπουλο  όμως η μπαλιά του δεν έφτασε ποτέ στον συμπαίκτη του καθώς οι αμυντική της Χαρίεσσας κατόρθωσαν να την απομακρύνουν.


42΄ ευκαιρία για την Χαρίεσσα όταν ο Κατσιγιαννόπουλος δεχόμενος την μπάλα από τον Τοπαλίδη έκανα λανθασμένο βηματισμό με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε έφυγε απελπιστικά άουτ.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού καθότι   αμφότερες αγωνίστηκαν με αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς,  εντούτοις  η ελάχιστες ευκαιρίες να είναι και οι πιο σημαντικές.


Στο 72΄ για την Χαρίεσσα όταν το σουτ του Κατσιγιαννόπουλου  βρήκε το δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Ηλιάδη.


Στο 80΄ με τον Κακούδη ο Αχιλλέας θα μπορούσε να κλέψει το ροζ φύλλο αγώνα όταν από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. 


Τέλος στο 88΄ σημειώθηκε μία ακόμη ευκαιρία όταν σε σέντρα του Κακούδη ο επερχόμενος Γιαμαλίδης βρέθηκε ένα βήμα πιο πίσω από την μπάλα με αποτέλεσμα να μην την βρει για να  περάσει  άουτ.


Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ.  Μαρόπουλου βρήκε ωστόσο ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες από την εξέλιξη του αγώνα προσθέτοντας από έναν ακόμη βαθμό στην προσπάθεια τους στην αποφυγή  του υποβιβασμού.


Η διαιτησία του κ. Μαρόπουλου με βοηθούς τους κ.κ Ασβεστάρα    και Χατζαρίδη ήταν καλή.

                                       Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Χαλκιάς, Θεοδωρόπουλος, Σταυρίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδηλίδης, Τσάλμας, Κατσιγιαννόπουλος, Τοπαλίδης

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Τσιάκος, Μάραντης, Καραμεταξάς, Σύγγας (81′ Δροσούνης), Καραλιόπουλος, Γιάτσος, Σαμαράς Δ. (89′ Μπογιατζόγλου), Κακούδης, Παρθενόπουλος.(62΄. Γιαμαλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα