Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ανεπάντεχη αλλά Ανώδυνη εντός έδρας ήττα από το Κλειδί (φώτο)



Στο παιχνίδι με το Κλειδί επέλεξε ο προπονητής μας Τάσος Μπράτσης να κάνει βαθύ ροτέσιον στην ενδεκάδα χρησιμοποιώντας κυρίως νεαρούς σε ηλικία παίκτες για να διαπιστώσει εάν μπορούν να σταθούν αγωνιστικά στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα της Α1 ,αλλά και να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του παίκτες οι οποίοι αγωνίζονταν εδώ και 26 αγωνιστικές..Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν θετικό από βαθμολογικής άποψης μιας και η ομάδα μας αναζητούσε  μία ακόμη νίκη στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία . Τα θετικά από αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετά κυρίως από την αγωνιστική συμπεριφορά των νεαρών παικτών του που έδειξαν ότι έχουν αρκετά προσόντα να σταθούν μελλοντικά σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Το φίλμ του αγώνα:

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες εκατέρωθεν ,αλλά με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο ,είχε η ομάδα μας την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη ευκαιρία για να επιτύχει το γκολ που ενδεχομένως την ροή του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας ήταν αυτός που έδειξε πιο κουρασμένος τουλάχιστον στα πρώτα 20 λεπτά όπου έχασε την συνοχή του κυρίως στο κέντρο  δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βρουν κάποιους κενούς χώρους  καταφέρνοντας να επιτύχουν δύο ανεπάντεχα γρήγορα γκολ.  Το 0-1  στο 52΄μετά από κόρνερ του Κιρκιλιανίδη ο Δημήτρης Καλυβιώτης  με μία περίεργη κεφαλιά ξεγελώντας με τα φάλτσα που είχε τον Ηλιάδη που θεώρησε ότι η μπάλα θα καταλήξει άουτ να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του . Ενώ στο 56΄μετά από σέντρα του Κιρκιλιανίδη στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ο Χαρατσίδης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδος του χωρίς να έχει την δυνατότητα ο Ηλιάδης να αποσοβήσει το γκολ. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα του αγώνα η ομάδα μας  προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι τουλάχιστον στην ισοφάριση εντούτοις οι ευκαιρίες του Καραλιόπουλου στο 62΄του Γιάτσου στο 70΄αλλά και την μοναδική ευκαιρία του Δημήτρη Σαμαρά στο 75΄όταν το σουτ που επεχείρησε μπλόκαρε θαυμάσια ο Μυλωνάς .Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία ανεπάντεχη αλλά  μεγάλη νίκη, και τους νεαρούς παίκτες του Αχιλλέα περίλυπους για την απώλεια των 3 βαθμών που θα εξασφάλιζαν την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία 3 παιχνίδια πριν την λήξει του πρωταθλήματος. Μετά την αποτυχία αυτοί  οι παίκτες μας καλούνται να το πετύχουν στα εναπομείναντα παιχνίδια    

Διαιτητής του αγώνα κ. Μαλούτας με επόπτες τους κ.κ Μπουκουβάλα και Νατσιούρα  ήταν καλή.
                                          Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας: Ηλιάδης-Σαμαράς Δ- Σακελλάρης – Μάραντης – Χαρατσίδης –Βακαλίδης-Μπογιατζόγλου (46΄Καραλιόπουλος) Καραμεταξάς –Δροσούνης – Σαμαράς Τ –Γιάτσος

Κλειδί: Μυλωνάς – Κωστόπουλος – Παρασχόπουλος (71¨Παπαγιάννης)– Καλυβιώτης Α –Περιφανόπουλος – Καλυβιώτης Δ –Παπαδόπουλος –Πετικόπουλος –Κεχαγιάς Α(68΄Κεχαγιάς Ν)– Νικολόπουλος – Κιρκιλιανίδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα